100 jaar Gezinsbond: KWB - Opfrissing wegcode

Deze opfrissing geeft een overzicht van de wijzigingen in de wegcode van de laatste jaren.

Locatie

Mortsel 2640 Osylei 43 't Centrum

Tijdens deze workshop Opfrissing wegcode stellen we ons de vraag aan welke voorwaarden een goede bestuurder moet voldoen. Een belangrijke voorwaarde om een goede, veilige bestuurder te zijn, is een voldoende accurate kennis van de wegcode.

Deze workshop is erop gericht de kennis van de wegcode op te frissen. Ook worden de laatste wijzigingen in de wegcode overlopen.

Er wordt een presentatie gegeven van ongeveer drie uur. In de presentatie zijn enkele filmpjes opgenomen die besproken onderdelen behandelen.

Zowel tijdens als na de presentatie wordt tijd uitgetrokken om de deelnemers de kans te geven vragen te stellen aan de lesgever. Lesgevers zijn instructeurs die door departement mobiliteit erkend zijn als lesgever. Zij zijn allen ervaringsdeskundige in rijopleidingen.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
3.00

€ 3 voor leden en € 5 voor niet-leden.

Inschrijven

Inschrijven via e-mail naar gezinsbond.mortsel@skynet.be met vermelding van namen deelnemers. Inschrijvingsgeld storten op rek nr. BE64 9730 3474 7252 op naam van Gezsinbond afdeling Mortsel.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten