Bezoek Safraanboerderij

Meer info op https://www.belgischesaffraan.be/ De boerderij is in Morkhoven en we bekijken nog of er in de voormiddag een wandeling kan doorgaan naar de toeristentoren in Herentals. Aldaar kunnen we picknicken en gebruik maken van de cafetaria. We gaan met eigen vervoer maar promoten car-pooling.

Locatie

Morkhoven 2200 Leefdaalstraat 14 Safraanboerderij

Welkom op de website van Belgische Saffraan!
Linda (°1957) en Marc (°1955) zijn geboren en getogen Antwerpenaren. Tijdens hun studiejaren woonden ze in Gent, waar ze mekaar ook leerden kennen.

Een sprong in de tijd brengt ze naar Morkhoven. Toen ze daar in 2012 begonnen experimenteren met het telen van saffraan, ging er voor hen een totaal nieuwe wereld open. Ze kwamen in contact met nieuwe klanten, collega’s, bakkers, (culinaire) journalisten en -fotografen, chocolatiers, chefs, boeren, ondernemers, diensten uit de privé- en openbare sector. Spannend, leerrijk en inspirerend. Ze kregen vragen, bijzondere uitnodigingen, voorstellen en antwoordden zowat elke keer met ‘ja, ok’. Hierdoor beleefden ze geweldige ervaringen, ontstonden nieuwe vriendschappen en verschillende samenwerkingen met gepassioneerde producenten. Op hun beurt leidde dit tot vele nieuwe producten waar ze best fier op mogen zijn!

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
15.00

€ 15 per persoon over te schrijven op rekening BE18 7340 5627 5365 van Gezinsbond Mortsel

Inschrijven

Inschrijven via mail naar gezinsbond.mortsel@skynet.be met vermelding 'Safraanboerderij' en aantal personen. Ook vermelden of u deelneemt aan de wandeling in de voormiddag.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Meer activiteiten

Zo Okt 09
Locatie

Edegem 2650 Parklaan Hangar 27

Do Nov 03
Locatie

Ranst 2520 Antwerpsesteenweg 43 GC Den Boomgaard

Zo Okt 09
Locatie

Edegem 2650 Parklaan Hangar 27