Winterwandeling

Winterwandeling in en rond Mortsel van ongeveer 7km in samenwerking met Rikolto. Halverwege is er een pitstop en wordt er soep verkocht.

Locatie

Mortsel 2640 Alle straten Grondgebied Mortsel

Hebben jullie de afgelopen periode ook de wandelmicrobe te pakken gekregen? Wandel je graag, maar niet alleen, of eens in een andere groep? Kom dan zondag 23 januari 2022 meewandelen op onze eerste winterwandeling van de Gezinsbond Mortsel. We wandelen ongeveer 7 km in en om Mortsel. De wandeling is toegankelijk voor kinderwagens. Halverwege de wandeling rusten we uit en wachten de mensen van Rikolto Mortsel ons op, zij verkopen soep ten voordele van hun werking. Op de stopplaats is er ook mogelijkheid tot toiletbezoek.
Startplaats: parking van sporthal den Drab in Drabstraat te Mortsel om 14u
Einde: terug op de parking, rond 16u30-17u
Kostprijs: gratis, inschrijven is niet nodig. De soep wordt ter plaatse verkocht.
Deze activiteit is in samenwerking met Rikolto. In 2018 veranderde Vredeseilanden in Rikolto. Het is nu een internationale organisatie die niet langer enkel door Belgen aangestuurd wordt, maar door mensen uit heel de wereld. Rikolto maakt van goed eten een recht door samenwerking op te zetten met burgers, boeren, supermarkten, scholen, overheden, en wetenschappers. Het gaat over boeren die klimaatvriendelijk produceren, supermarkten die een eerlijke prijs betalen,… Meer informatie vind je op hun website: https://www.rikolto.be.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Za Mrt 05
Locatie

Mortsel

Vr Mrt 11
Locatie

Antwerpen