Foto's

Het was fantastisch! Het bezoek aan de luchthaven van Deurne.
Vooral de.kleintje hebben met volle teugen genoten.
Ze mochten mee in de splinternieuwe brandweerwagen en konden mee de enorme spuit bedienen. 5000 liter water per minuut.
Ook het museum leerde ons de geschiedenis van de luchtvaart die begin 1900 begon en waar ons landje mee aan de wieg stond.
Wat hebben de kinderen weer genoten van de kookworkshop 'Ketchup is een groente' en om eens in het echt met een drone te mogen vliegen. Hou onze activiteiten voor dit najaar zeker in de gaten en wordt lid van onze Facebook groep.
Op 19 juni bezochten we het Vlaamse Tram en Autobus Museum aan de Diksmuidelaan in Berchem.
Onze gids gaf gedurende 2 uur uitleg over de geschiedenis van de Antwerpse tram, bus en trein.
We konden alle voortuigen van binnen en van buiten bezichtigen.
Zeer leerrijk en een aanrader.
Op 23/1 zijn we met een 40-tal wandelaars (uit verschillende gemeenten) in Mortsel gaan wandelen langs de diverse bezienswaardigheden (Fort IV, Cantecroy, Klein Zwitserland, Dieseghemhoeve) die Mortsel rijk is. Ergens halverwege stonden de vrijwilligers van Rikolto (de vroegere Vredeseilanden) klaar met 2 soorten soep die in deze koude meer dan welkom waren. Op bijgaande foto's een overzicht van de soepbedeling.
Omdat het 'Gezond ontbijt' niet kon doorgaan vanwege de corona maatregelen, heeft de Sint de geschenkjes van de ingeschreven kindjes persoonlijk gaan afgeven aan de voordeur. Het was even schrikken voor de kleintjes maar een geschenkje en wat lekkers kan wonderen doen.